Arti Delflandiae
Kunst van Midden-Delfland

'Stillevens uit Midden-Delfland', uitgebreid met nieuwe werken

Het najaar is het seizoen van de jacht en de druivenoogst. 'Stillevens uit Midden-Delfland' volgt de seizoenen met eerlijke producten, duurzaam geoogst uit het landschap van Midden-Delfland. Prachtige tafeldruiven en gans uit de polder staan centraal in twee nieuwe stillevens.

Stilleven met Wild, © Fleur Halkema
Stilleven met Druiven en ander Fruit, © Fleur Halkema


Agenda

Deze nieuwe werken zijn te zien  van 21 september t/m 31 december 2019 in lunchroom Raadhuis-Schipluiden. Dorpsstraat 12.  U bent welkom op wo, do, vr van 9.00 - 17.30 uur en op za en zo van 10.00 - 17.30 uur.

Komende exposities: 

2021: Oude Kerk Maasland als onderdeel van het programma 'Ode aan Midden-Delfland'.

In verband met Corona staan de geplande exposities 'in de wacht'. Tot die tijd zijn de Stillevens uit midden-Delfland nog steeds te zien in Lunchroom Raadhuis-Schipluiden.


Stillevens uit Midden-Delfland

Een project van Arti Delflandiae.

'Stillevens uit Midden-Delfland' vertelt het verhaal van het voedsel voor de stad. Vanuit de traditie van het land als voedselbron voor de stad, dichtbij en verbonden met de stad. Ook nu is Midden-Delfland een voedsellandschap voor de stad. 

Stilleven met Voedselrijkdom, © Fleur Halkema

De 'Stillevens uit Midden-Delfland' zijn gemaakt met de hedendaagse techniek van de fotografie. Gekozen is voor traditie, met de stijl van de Gouden Eeuw. Daarmee laat de fotograaf, Fleur Halkema uit Delft, de rijkdom zien van het voedselaanbod uit Midden-Delfland.

Koop je eigen Stilleven

Koop je stilleven en vertel mee aan het verhaal van Midden-Delfland Voedsellandschap. 

De foto-stillevens zijn een bijzondere aanwinst en een origineel verhaal voor in uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Er zijn zeven verschillende stillevens. Deze 'Stillevens uit Midden-Delfland' zijn in een beperkte oplage te koop. Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op: artidelflandiae@gmail.com

Verkoop informatie, de foto's worden in hoge kwaliteit geleverd. Afgedrukt op  vormvast en krasvast aluminium-laminaat, voorzien van een ophang-frame aan de achterzijde. Andere materialen of lijsten op aanvraag. Afmetingen en prijzen:

60 x 40 cm € 250,00

90 x 60 cm € 400,00

120 x 80 cm € 500,00

Prijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Bezorging in overleg. Klik hier voor meer informatie, afbeeldingen en contactgegevens. Bij vragen of concrete belangstelling bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen.